Karácsony

Nálunk a karácsonynak nagy jelentősége van hiszen ha jönnek az ünnepek akkor senki asztaláról nem hiányozhat a halászlé és ha halászlé akkor Dunagyöngye Halászcsárda. A csárda híres utánozhatatlan, sűrű és ízletes filézett halászleveiről, mely gondos kezek által nagy odaadással készül. A konyha Juhász Gábor séfvezetésével készíti ezt a pompás ételt tradicionális recept alapján. Gábor már több mint 35 éve főzi a népszerű halászlevet, úgy is fogalmazhatnánk, ő a csárda lelke.

Karácsonyi Halászlé Dunaújvárosban

A séf és szakácsai szakértelmén kívül az alapanyagok gondos megválasztása is rendkívül fontos. A titok tehát elsősorban az élő hal és a mindig friss és első osztályú alapanyag, enélkül nem is lenne értelme készíteni – mondja a séf. A több évtizedes múlttal rendelkező étterem méltán nyerte el a Dunaújváros kedvenc étterme címet, hiszen amilyen nagy gondossággal készítik ételeiket a szakácsok, a pincérek olyan nagy szeretettel szervírozzák azt!

Fontos megemlítenünk, hogy országos viszonylatban is egyre magasabbra tör városunk egyetlen nagy múlttal rendelkező étterme és az ország több pontjáról érkeznek is egy jó halászlére. A vendégeket mindig jó érzés tölti el, amikor ide betérnek, mert szeretettel fogadják őket és megkapják azt a törődést amit sok helyen már nem. Itt tényleg az a fontos hogy vendégeink pazar környezetben a legfinomabb ételeket fogyasszák el kedves és udvarias kiszolgálás mellett. Sokan úgy gondolják, ünnepi asztalukról nem hiányozhat a halászlé és minket tisztelnek meg azzal, hogy tőlünk viszik.

Halászlé és halétel rendelés

Ünnepi ponty illetve harcsa halászlevét 2014-től már már online is leadhatja a weboldalunkon.
Tovább a halászlé rendelő oldalra!

Minden évben sok szeretettel várnuk mindenkit Karácsonykor halászléért a megszokott minőségben és mennyiségben. December 23-án tizenegytől huszonkettő óráig, 24-én hattól tizennégy óráig várjuk Vendégeinket a dunaújvárosi halászcsárdában!

Jelenlegi hely