Dunagyöngye Halászcsárda Hírei

A dunaújvárosi Dunagyöngye Halászcsárdával kapcsolatos beszámolókról értesülhet a Kedves Olvasó az oldalra összegyűjtött aktuális és archív híreink között böngészve.

„Ettem már halászlét New Yorkban, Párizsban, Szegeden, Budapesten, Kőszegen, Gyulán, Nyíregyházán, Pakson, Dunaföldváron, Tasson, Baján…” – eléggé bizarrul hangozhat

A dunaújvárosi Dunagyöngye Halászcsárda a nagysikerű korábbi akcióján felbuzdulva 2014. év végén és 2015. év elején is megismétli a kuponfüzet kedvezményét minden már meglévő, illetve új vendége számára!

Közkívánatra idén ismét Márton-havi libanapokat tartunk egész november hónapban! Várjuk minden kedves új és visszatérő Vendégeinket ez alkalommal a dunaújvárosi Dunagyöngye Halászcsárda ősz végi gasztronómiai eseményére!

Állófogadás a halászcsárdában

2014. augusztus 20-án a dunaújvárosi Dunagyöngye Halászcsárdában került megrendezésre a Dunaújvárosi Önkormányzat Államalapító ünnepi rendezvény után tartott állófogadása.

Ha Karácsony, akkor Halászlé! Ha Halászlé, akkor egyértelműen a dunaújvárosi  Dunagyöngye Halászcsárda. Ha Ön is hagyományos receptek híve és a kiváló minőség rajongója, akkor válassza az utánozhatatlan Dunagyöngye halászlét!

Jelenlegi hely