Konferencia Helyszín

Egy jó és színvonalas konferencia elengedhetetlen kelléke a megfelelő helyszín. Ön miért érné be kevesebbel? A Dunagyöngye Halászcsárda egy 62 fős, WiFivel ellátott, légkondicionált, modern technikával felszerelt nagyteremmel rendelkezik.  A terem lezárható és igény szerint projektort biztosítunk, mely több eszközről is működtethető.

Svédasztal Fresh

Ha a svédasztalos Fresh menünket választja a rendezvény kezdete előtt vagy szünetében a vendégeket svédasztalon várja: frissen őrölt fekete kávé, fekete, zöld, illetve gyümölcs tea variációk, ásványvíz,100%-os narancs juice, frissen sült házi pogácsa, apró sütemény, szendvicsfalatkák. Mindenben állunk partnerünk rendelkezésére illetve egyedi igényeinek kivitelezésére.

Jó idő esetén a gyönyörű környezettel körülölelő teraszunkon is kivitelezzük svédasztalát!

Svédasztal Royal

Ha a svédasztalos Royal menünket választja, akkor a vendégeket az asztalon várja: frissen őrölt fekete kávé, ásványvíz, limonádé 3 ízben, hidegtál, fasírtgolyócskák, sültes tál, többféle saláta kreáció, gyümölcskosár, aprósütemények.

Svédasztal Large

Ha a svédasztal Large menünket választja akkor ebben az esetben egyedi igényeinek megfelelően közösen állítjuk össze menü ajánlatunkat.

Kérje személyre szabott egyedi ajánlatunkat MOST!

Jelenlegi hely