Esküvői Rendezvények

Esküvő és lakodalom a dunaújvárosi halászcsárdában

Ha megvan az Igazi, és a Nagy Nap is akkor Dunagyöngye Halászcsárda!
 
A dunaújvárosi Dunagyöngye Halászcsárda egy olyan helyszín, amely kiválóan alkalmas egy ilyen varázslatos naphoz, ahol minden apró részletre ügyelünk, ahol nem csak az esküvőt követő vacsorát, hanem a szertartást is elegáns, kellemes környezetben lehet megrendezni úgy, hogy közben megmaradtunk a tradicionális, magyaros csárda jellegnél.
 
Teljesen szeparált 62 fős nagyteremmel rendelkezünk mely összeköthető a 40 fős kisteremmel, ami így 102 személynek nyújt kényelmes szórakozást. A Szalki-sziget gyönyörű környezetében lehetőség van akár a szabadtéri ceremónia lebonyolítására is. A csárda gyönyörű környezetben, a Szalki-szigeten található a Dunától alig pár méterre, ami kiválóan alkalmas az esküvői fotózás lebonyolítására és a reggelig tartó zavartalan mulatozásra is. E mellett az ifjú pár rendelkezésére állunk legyen szó a menü sor összeállításáról, dekoráció kivitelezéséről, fotós, videós, zenekar kiválasztásáig. Impozáns környezetben sokéves rutinnal,  tapasztalattal rendelkezünk, hiszen sok olyan ifjú pár választott minket, akiknek a szülei is már itt ünnepelték életük legszebb napját évtizedekkel ezelőtt Dunaújvárosban.

Megvalósítjuk az ifjú pár egyedi igényeit és mindenből a legjobbat nyújtjuk, hogy a szerelmük megünneplése, egy örök életre szóló emlék maradjon az esküvő illetve a lakoldalom.
 
Az ifjú párnak pedig külön ajándékkal szeretnénk kedveskedni: meghívjuk őket az 1. házassági évfordulójukon egy ünnepi vacsorára a Dunagyöngye Halászcsárdába, hogy a helyszínen elevenítsék fel újra a nagy nap eseményeit.

Lakodalmát tartsa elegáns környezetben a halászcsárdában és keressen minket bizalommal ennek lebonyolítása kapcsán MOST!

Jelenlegi hely